SM-veckan i Borås

Backtävling på grus i Borås, Himlabacken. Rätt skoj backe faktiskt! Brant uppför i början, men därefter som en vanlig rallysträcka. Har provat några backar förr, i bl.a. Järvsö, Sundsvall, Tåsjö och Hammarstrand, men aldrig i den här bilen. Fick till bra kvalåk, och kom till final som fyra i klassen. Första finalen gick fint bara 0,87 sek till snabbaste, dock ovetande om resultatet och startordningen inför andra finalåket efter strömavbrott och därav strul med tiderna. Laddade därför fullt, ja varför inte, är ju därför man är här! Tyvärr hade vägen blivit så pass uppkörd så det blev framhjulspunka mot en sten mitt i hjulspåret. Försämrade därför tiden med 3 sekunder och dalade till femma. Den goa och rutinerade Göteborgarn Mattias Adielsson genade på gräset i den böjen och klarade guldet galant! Grattis!