Säsongen 2018

Rally Näsviken var vår hemmatävling som uppvärmning inför Vännäs. Vännäs gick bra fram till SS8 där hjulupphängningen bak gav vika, samtidigt som vi fick punktering fram. Annars hängde vi med rätt bra där. Totalvinst i Gestrikekannan i februari. SM-sprinten vinter i Skellefteå gick inte alls nå bra, där hamnade vi av vägen redan i kvalet och fick reparera en hel del.
Sommar: Totalvinst i Light On Sprinten som genrep inför Slottssprinten. I Slottssprinten åkte vi tempolikt med Åkerman. Gick riktigt bra fram till ett haveri i landningen på sista sträckans publiklyft, där vi flög sönder oljekylaren men lyckades springa in bilen i sista TK. Motorn fick översyn hos Trendab under augusti.

15/9 blev det Malmjärn Runt, med strulande tempgivare på SS1+2 och en trasig tändspole på SS2. Sen fick vi fart på maskineriet på SS3+4 men lyckades tyvärr slarva bort segern med sen ankomst till SS3. Stort tack till Team Moberg som räddade oss kvar i tävlingen genom att låna ut en tändspole på servicen. 

Hemmatävlingen Siljasvängen 22/9 gick enligt plan. Lika roligt som vanligt och vinst.
Föneracet 6/10 avslutade säsongen med en andraplats bakom Åkerman i Evo 8an. Nästa gång vinner vi. 🙂