Snapphanerallyt 2020-08-15

Efter renovering av motorn hos Trendab och minst sagt rattrostiga i brist på testtillfällen for vi ner till Hässleholm och Snapphanerallyt. Fick fantastisk support av vår teammedlem Henrik ”skåningen” Persson med familj som ordnade både käk, husrum och rekbil. Oerhört tacksamt stöd!

Rekognosering gick fint trots allt köande och vi utgick helt från Martinsson-noterna som vi fått höra skulle vara annorlunda, men för oss passade det väldigt bra och vi gjorde inte många korrigeringar under reken.

Bra start med fjärdeplats efter första två sträckorna. Sedan inför Hovdala dog kylfläkten på väg in till starten så det blev mest fokus på bilen och värmen vilket stal koncentration och det blev två snurrningar på sträckan. Fläkten fixades på servicen och efter SS9 hade vi jagat oss upp till 6e plats. Andra vändan på Hovdala med hopp om revansch slutade tyvärr med ett dikesbesök och ikrokning av ett träd. Resan hem kändes extra lång. Bilen var rätt tilltygad i fronten vilket gjorde att vi stod över ESR i Linköping.