Vintern 2020

Vi inledde vintern med att prova Evo8an som föråkare på hemmatävlingen Hälsingerallyt. Lite generatorstrul redan före start, men vi kom iväg till slut och på sista långsträckan hade vi fint tempo och bilen kändes bra. Ovant med sekvensiell växling men det funkade ok.

Sedan hann vi med Trötängasprinten i Sveg, där vi testade olika inställningar på diffen, med en snurrning som följd, lyckades även snudd på köra soppatorsk då vi inte visste hur förbrukningen var och avsaknad tankmätare. Några erfarenheter rikare och det kändes ändå bra.

Februari gick med en oturlig alpin skidvurpa och kraschad axel, speedrehab, men envist for vi ändå upp till Vännäs. Uppladdade med Alvedon och Ipren fick vi sjukgymnastens tillåtelse att starta.

Vännäs inleddes tufft med en däcktraveknuff och vingel redan på SS1, så vi fick börja jaga på lördag morgon från en blygsam placering. Men förmiddagen flöt på fint med klättring upp till 4e plats, dessvärre gav motorn upp på SS8. Hem och laga.

Axeln blev inge bättre så mitt i Coronan beslutades operation av tre trasiga senor så renoveringen drog därför ut på tiden.